Jobs

Ben jij die

MEDEWERKER m/v/x

die een baan ZOEKT bij een

Legale CANNABIS teler in Almere?

Aardachtig: wij produceren legale wiet en hash voor de coffeeshops in het

Experiment gesloten coffeeshopketen.

Voor onze teeltlocatie in Almere zijn we op zoek naar meerdere

Medewerkers voor het Groen Team (fulltime en parttime)

We bieden je een mooi avontuur! Samen met het Aardachtig team werken we aan de mooiste legale wiet en hash. Als medewerker GroenTeam zorg je voor de planten, van zaadje of stekje tot volwassen planten die we kunnen oogsten. Je houdt ervan met cannabisplanten te werken en hebt kennis van groenverzorging.

Je bent een doorzetter en een aanpakker, opleiding is niet belangrijk maar motivatie wel. Werktijden op maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00 uur en soms in het weekend.

We werken hard en volgens strikte regels maar de lijntjes zijn kort, de sfeer informeel en gezellig. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Stuur een mailtje met CV naar jobs@aardachtig.nl als je interesse hebt!

www.aardachtig.nl

 

 

Ben jij die

MARKETING/COMMUNICATIE-

MEDEWERKER m/v/x

die een baan ZOEKT bij een

legale CANNABIS teler in Almere?

Nieuw! Aardachtig!

Wij produceren legale wiet en hash voor de coffeeshops in het

Experiment gesloten coffeeshopketen.

Voor onze teeltlocatie in Almere zijn we op zoek naar een Marketing/Communicatie Medewerker.

We bieden je een avontuur! Samen met het Aardachtig team werken we aan de mooiste wiet en hash. Dezenieuwe functie ga je zelf invullen en vormgeven. Je beheert de website, creëert content binnen de grenzen van de wetgeving, legt contact met coffeeshops, Insta, LinkedIn, brengt doelgroepen in kaart, handelt mail af. We werken hard en volgens strikte regels maar de lijntjes zijn kort, de sfeer informeel en gezellig en je hebt veel vrijheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Jij hebt een relevante HBO opleiding marketing/communicatie afgerond, spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en bent elke week 24 uur op 3 à 4 dagen aanwezig op de teeltlocatie. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en kan je ideeën bij ons direct in de praktijk brengen. Het is fijn als je kennis hebt van de branche en affiniteit met cannabis zodat je weet wat er leeft. Je bent een zelfstarter, creatief, doelgericht en komt met initiatieven.

Stuur je motivatiebrief en CV naar jobs@aardachtig.nl als je interesse hebt!

www.aardachtig.nl

Geen acquisitie svp