Filosofie

In tijden van grote veranderingen komt het aan op flexibiliteit. Binnen het ‘wietexperiment’ zijn de richting en het doel duidelijk, maar kleine koersveranderingen zijn inbegrepen in onze plannen. Ons hoofddoel: Dit experiment laten slagen. Het experiment is geslaagd als we kunnen aantonen dat het mogelijk is om een gesloten cannabisketen (van teelt naar consument) te realiseren. De geteelde cannabis moet van goede kwaliteit zijn en de lijn tussen de teelt en de consument van het eindproduct moet waterdicht zijn.

Maar onze lat ligt hoger. We willen verder. Het experiment biedt de cannabissector de kans om de overstap te maken van schimmigheid naar duidelijkheid, van illegaal naar legaal, van Twilightzone naar Transparency. Het is tijd om het jarenlange stigma op cannabis af te breken.

Samenwerking. Laten we het begin van het experiment point zero noemen. Vanaf dat punt kun je nog alle kanten op. We weten erg veel over grootschalig en biologisch telen, over cannabis en over cannabisconsumptie. Binnen het experiment is dat meer dan voldoende. Maar onze horizon ligt verder. We willen meer. Ook na de experimentele fase. We staan daarom open voor nieuwe ideeën, vers bloed. We staan open voor samenwerking. Met nieuwe medewerkers en mensen met een plan of een droom. Met investeerders die op onze lijn zitten. Met de Nederlandse tuinbouwsector. Met mensen die om wat voor reden dan ook het idee hebben dat ze iets met ons te delen hebben.

De beleving van cannabis is op de achtergrond geraakt. Wat ons betreft is het delen van een jointje bij een kampvuurtje buiten in een mooi natuurgebied een ultieme cannabiservaring. Een natuurlijk product in een natuurlijke omgeving. Die beleving hangt van meer af dan alleen de kwaliteit van de cannabis. Aardachtig werkt aan het sturen van die positieve beleving. De consument een ervaring rijker te maken is minstens zo belangrijk als het leveren van een goed en eerlijk product